REKLAMNI MATERIJAL

Reklamni materijal se najbolje i najkavlitetnije označava laserskom gravurom i UV štampom. Vršimo lasersko graviranje i UV štampu reklamnog materijala sa logoom firme ili nekim drugim grafikama po Vašoj želji kao što su:

hemijske olovke lasersko graviranje
  • Kućni setovi
  • Tehnologija
  • Olovke
  • Privesci i alati
  • Rokovnici
  • Kalendari
  • Noviteti

Kako bi poboljšali svoje poslovanje ili priredili mali znak pažnje za Vama bitne ljude obično se koriste pokloni koji su u isto vreme reklama za Vašu firmu, prikazatelj delatnosti kojom se bavite (npr. fleš memorija za firmu iz IT industrije), kao i ozbiljnost u poslu kojim se bavite. Mi Vam sve to možemo omogućiti obezbeđivanjem adekvatnog reklamnog materijala i laserskim graviranjem i UV štampu istog.

U ponudi imamo dve opcije:

  1. izaberite proizvod iz našeg kataloga, a mi ćemo odraditi uslugu laserskog graviranja ili UV štampe,
  2. reklamni materijal može biti Vaš, a mi ćemo odraditi uslugu laserskog graviranja ili UV štampe.

KATALOG

Celokupnu ponudu proizvoda koji se mogu naručiti kod nas i koji se mogu gravirati i štampati možete pogledati u našem katalogu, a galeriju slika ispod kataloga:

Kućni setovi

Tehnologija

Kancelarija

Olovke

Privesci i alati

Rokovnici

Kalendari

Noviteti

Dostupnost reklamnog materijala i njihovih boja, kapaciteta i ostalih specifičnosti možete proveriti popunjavanjem kontakt forme.

POČETNA STRANA

OPIS NEKIH PROIZVODA

Hemijska olovka 

(ponekad samo hemijska u neformalnom govoru) vrsta je pisaljke koja koristi mastilo. Metali koji se obično koriste kao glavni deo hemijske olovke su čelik, mesing i volfram karbid.[1] Napravljene su tako da njen korisnik ne može da se isprlja mastilom što je češći slučaj sa penkalom. Hemijska olovka je najrasprostranjenija i najpopularnija naprava za pisanje.

Džon Laud je 1888. godine patentirao spravu koja je omogućavala označavanje kože. Početkom 20. veka hrvatski pronalazač Slavoljub Penkala je napravio prethodnika hemijske olovke da bi Mađar Laslo Biro uz pomoć svog brata patentirao osnovni oblik današnje hemiijske olovke s kuglicom koja nanosi boju na papir.

Rokovnik 

(stsl. rokъ — datum), planer (engl. planner — koji planira) ili agenda (lat. agenda — zamisao) nazivi su za knjižicu namenjenu zapisivanju važnih datuma, događaja i organizaciju u najširem smislu, ali upotreblјivanu i u druge svrhe.

Rokovnici su prenosivi. Mogu biti kako malih, tako i velikih dimenzija. Ubično su ukoričeni u koži ili drugom mekom a kvalitetnom materijalu. Sastoje se iz nekoliko delova, od kojih su najvažniji dnevnikkalendar i adresar. Ove knjižice obično sadrže i informacije korisne u poslovnom smislu, kao što su putne karte ili pozivni brojevi za države i/ili domaće gradove. Nalik je drugom priboru sličnog izgleda i građe, kao što su sveske (školski i kancelarijski pribor), notesi (za sitne pribeleške).

U zemlјama kao što je Švajcarska postoje đački rokovnici, u kojim učenici zapisuju domaći i organizuju svoje aktivnosti. Predviđeni su kao vid komunikacije između škole i roditelјa, jer su isti dužni da njegov sadržaj kontrolišu i upisuju zapažanja, rezultate i ocene. Roditelјi ga potpisuju svake nedelјe kao znak da su sadržinu iščitali. Izrađuju se i primerci ličnih planera sa logotipima preduzeća, imenima, natpisima, pa čak i rubrikama koje kupac želi.

Krajem dvadesetog veka, u sklopu globalne digitalizacije, papirne rokovnike počeli su smenjivati elektronski uređaji. Prvu elektroniku ovakve namene predstavlјa lični digitalni asistent (PDA), dok su programirane i aplikacije poput ličnih informacionih menadžera (PIM), koji sadrže sve odlike rokovnika i još neke dodatne mogućnosti. Početkom dvadeset i prvog veka, proces je nastavlјen, a nove zamene za agende nalaze su u smartfonima i tablet računarima.

Privezak za klјučeve 

je mali lanac, obično izrađen od metala ili plastike, koji povezuje neki mali predmet za prsten sa klјučevima. Dužina privezaka za klјučeve omogućava lakšu upotrebu nego da su povezani direktno na klјučeve. Neki privesci za klјučeve omogućavaju da se jedan ili oba kraja okreću, sprečavajući da se privezak zavrti dok se predmet koristi.

Privezak za klјučeve može takođe biti veza između privezaka za klјučeve i kaiša. Obično ga koristi zaposleno osoblјe čiji posao zahteva učestalu upotrebu klјučeva, kao što su radnici obezbeđenja, zatvorski službenici, domari ili menadžeri maloprodajnih radnji. Lanac se često uvlači, pa umesto metalnog lanca može biti i najlonsko uže. Lanac osigurava da klјučevi ostanu prikačeni za onog koji ih koristi, čini slučajni gubitak manje verovatnim i štedi na habanju džepova korisnika.